I miss you like crazy!

Att arbeta 100% kan för vissa vara nog, men att dessutom plugga på distans kan jämföras med att arbeta cirka 140%, vilket är rätt tufft. Utöver detta har jag en hund som ska rastas och aktiveras, ett förhållande att ta hand om, en lägenhet att sköta, mat som ska handlas och matlådor som ska lagas, tvätt som ska tvättas och någonstans hitta tid att rå om mig själv. Träna, duscha och bara unna mig en lugn stund mellan varven. 
Jag klagar absolut inte , jag är obeskrivligt tacksam för mitt heltidsjobb, trivs kanon med min utbildning och har ALDRIG någonsin ångrat att vi skaffade ior. Det enda i detta som jag AVSKYR är avstådet hem till mina nära och kära och det ständiga dåliga samvetet över att jag så sällan träffar mina vänner. Jag bokstavligen hatar det... Det gör så ont i mig att missa bästa kompisars födelsedagar för att jag har fullt sjå med att hålla reda på vilken dag det är.
 Tänk att ha möjlighet att mellan ett arbetspass och ett träningspass ta en snabbfika med en kompis, äta en helgfrukost i lugn och ro tillsammans med min syster eller bara ta en kort promenad och prata igenom veckan som varit tillsammans med en fin vän. Det saknar jag. 

Mitt hjärta värker av saknad efter er!!

Sofia