Ljusblåa dagar seglar förbi

Fjorton dagar, hur kan det gå så fort ??
När man tänker tillbaka på våran resa är det otroligt lata och fantastiska dagar vi har haft tillsammans, jag och Björn i våran lilla kärleksbubbla i ett härligt Kroatien!

Landet i sig har nog inte riktigt varit som jag hade föreställt mig, tyvärr har vi gått miste av mycket av Zadars ö-liv då det många dagar har åskat och havet har knappt gått att urskilja från allt regn. (Jag har inte sett en ordentlig strand sen vi kom hit för fem dagar sen)..
Brac däremot med sitt klarblå-gröna hav var helt fantastiskt!

Maten har helt klart varit en besvikelse, grilla kött kan de ej, man ska förmodligen satsa mycket på fisk men där är vi båda lite fega.. Pasta och pizza kan de också, så det har det blivit en hel del.

Öl och vin finns det inte så mycket annat att säga än "Mmmhhmmm".

Första hotellet, i Bol var bra , de var trevliga, hyfsat fräscht och bra läge.
Nu i Zadar bytte vi tyvärr ner oss. Rummet luktar mögel, sängarna är obekväma vilket resulterar i många sömnlösa timmar och vi har inte tillgång till någon bra strand på gångavstånd.
Frukosten har varit i princip den samma på båda ställena , flingor med choklad och vitt bröd!

Bäst på resan har absolut varit att få vara ledig tillsammans med Björn, släppa på vardagen och alla "bekymmer" som hör den till. Dessutom är jag väldigt tacksam att vi valde två veckor istället för en , det går på tok för fort! Att jag också har fått se vilda delfiner kan jag leva på länge!

Sämst på resan har varit att ni i Sverige har haft många dagar med bättre väder än oss, det är inte okej! :)
Man blir väldigt begränsad och får nästan lite tråkigt när det är såpass dåligt väder att du nästan inte ens kan ta de 20 stegen till restaurangen för frukost för du blir totalt genomsur!

Klockan åtta idag ska vi sitta på bussen in till stan för att sedan hinna med en färja halv nio till den närmsta ön utanför. Förhoppningsvis ska vi kunna njuta av ett par sista soltimmar innan flyget återänder till Svealand imorgon igen!

Sofia